Фюри се закани: Ще унижа Уайлдър

OFFNews 26 ноември 2018 в 12:20 2759 0

Бившият световен шампион в тежката категория по бокс Тайсън Фюри обеща да унижи Дионтей Уайлдър повече, отколкото го направи с Владимир Кличко при победата си над него през 2015 година.

"Ще изтръгна сърцето на Уайлдър. Ще го унижа по-силно, околкото го направих с Кличко. Всички казват, че не мога да го направя с голям нокаутьор, но направих същото с Кличко и ще го направя и с Уайлдър. Ще се позабавлявам. Повярвайте ми, Уайлдър го очаква най-неприятната вечер в живота му.

Стилът на Уайлдър е изключително нестандартен, но до известна степен той е традиционен. Много хора го смятат за много див, но всъщност той е спокоен и хвърля бомбите си, когато вижда, че опонентът му е разтърсен и не е опасен. Въпреки това имам коз в ръкава си.

Знам слабите му страни, но няма да ги кажа, докато не ги разкриия по време на битката. Моята бързина и движение са достатъчни, за да разоръжат всеки. Уайлдър никога не се е бил с някой по- голям от него и не е преследвал някой на ринга, който се движи", каза Фюри.

Шампионската титла на WBC в тежка категория ще бъде заложена в предстоящата битка между Фюри и Уайлдър на 1 декември в Лос Анджелис.

Англичанинът ще влезе в битката като претендент и аутсайдер, въпреки че стана линеен шампион след победата си над Кличко.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !