Делото срещу Конър Макгрегър се отложи за 26 юли

OFFNews 15 юни 2018 в 14:39 2823 0

Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър придружен от екип от адвокати, се яви в съда в Ню Йорк, за да чуе обвиненията срещу себе си в нападението над автобуса превозващ участници в турнира UFC 223.

Съдебното заседание обаче продължи само минута и половина. По време на изслушването адвокатите на ирландеца уведомиха съда, че той е готов да сключи сделка, в резултат на което заседанието приключи. Следващата среща е насрочена за 26 юли.

"Съжалявам за действията си, които ме доведоха тук днес. Аз съм наясно със сериозността на този въпрос. Надявам се, че скоро всичко ще бъде решено", каза Макгрегър след заседанието.

Напомняме, че на 5-и април ирландецът, Коули и техни съотборници нахлуха в паркинга на "Барклейс център" след края на медийния ден за събитието UFC 223, където започнаха да блъскат по автобус на UFC, който транспортираше бойците обратно към хотела.

В целия този хаос Макгрегър вдигна една количка и я захвърли по автобуса, счупвайки прозорец, който пък падна по лицата на няколко бойци на организацията. В следствие на нанесените наранявания Майкъл Киеза и Рей Борг отмениха срещите си, които трябваше да се проведат на следващия ден.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови