Конър Макгрегър се забърка в чудовищен скандал

OFFNEWS Последна промяна на 06 април 2018 в 07:38 3701 0

Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър се забърка в невиждан скандал през изминалата вечер в Ню Йорк и в момента е обявен за издирване от местната полицията. Малко по-късно той сам се предаде на властите.

Частният самолет на ирландеца също така е блокиран на летището, а самият Макгрегър няма право да напуска страната.

Причината за всичко това е нападение над автобус на UFC, в който са пътували бойци на организацията, включително и Хабиб Нурмагомедов, с когото имат словесен конфликт в продължение на вече няколко години.

Друга причина за тази агресия може да бъде факта, че вчера през деня президентът на UFC Дейна Уайт обяви, че титлата на ирландеца в лека категория ще бъде отнета, тъй като вече година и половина тя стои незащитена.

Без съмнение допълнително масло в огъня наля и конфликтът отпреди няколко дни между Хабиб Нурмагомедов и спаринг партньорът на Макгрегър Артьом Лобов, който също е бил сред участниците в нападението на превозното средство.

Вследствие вчерашният инцидент Лобов беше изваден от бойната карта за UFC 223, която ще се проведе тази събота в Ню Йорк (7-ми април).

Макгрегър и група от около 20 човека са замеряли автобуса с обемисти предмети, а на видео се вижда как лично ирландецът хвърля предмет по автобуса и чупи един от прозорците на превозното средство, в следствие на което с прорезни рани по лицето и ръцете се оказва боецът в лека категория Майкъл Киеза.

"Не искам да имам нищо общо с Конър Макгрегър. Не мисля, че който и да било вече ще има интерес от него. Ясно е, че има вражда между Хабиб и Макгрегър, но нещата не трябва да се случват по този начин. Той просто трябва да излезе и да се бие с Хабиб в клетката, а не да напада автобус със бойци, на които им предстоят битки след няколко дни. Полицията ще се погрижи за него. Очаквам сам да се предаде. Знам, че няколко души ще подадат жалби срещу него", коментира президентът на UFC Дейна Уайт.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови