Бурни овации и цветя при посрещането на Едмонд Назарян в София

OFFNews Последна промяна на 13 февруари 2020 в 14:16 7927 0

Изгряващата звезда Едмонд Назарян, който зарадва цяла България с европейска титла в борбата класически стил, бе посрещнат като истински герой.

Синът на легендата Армен Назарян грабна златото при 55-килограмовите още в дебютното си участие при мъжете и по този повод бе повдигнат на ръце под бурните аплодисменти на събралите се хора на летище "София". На големия талант му бе поднесен и триумфален венец.

"Да, надявам се на още такива посрещания. Всеки път тренирам да донеса такава раодст на моите приятели, на цяла България. Винаги искам да виждам такова настроение.

Като вярвам в себе си и всичко се получава. Това е мотото на баща ми - "Вярвай в себе си". Няма значение кой е пред теб. Битка до последно, даваш всичко от себе си до последната секунда и всичко става.

Никой не очакваше такъв дебют от мен. Заведоха ме на това Европейско първенство само, за да натрупам опит. След всяка среща се настройвах и продължавах да се боря

Моите амбиции са преди всичко да съм здрав и да тренирам. Готов съм на всичко. За Олимпиадата съм още малък, но треньорите ще решават. Ще продължа да се състезавам и в моята възраст. Ако треньорите решат ще се боря, но не зависи от мен. Готов съм да се боря за Олипмийска квота", каза Едмонд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови