Българин рисува якетата и доминото на Флойд Мейуедър

OFFNews 16 септември 2022 в 19:25 1849 0

Влади Николов

Снимка Спортната джунгла

Влади Николов е ценен от звездите

Флойд Мейуедър ще помни България с добро въпреки последната загуба в своята кариера от Серафим Тодоров на олимпийските игри в Атланта’96.

Легендарният боксьор разчита на наш сънародник, който да изрисува неговите якета. Творецът Влади Николов работи от доста време за бившия световен шампион, разказа самият той в интервю за youtube канала Спортната джунгла.

„Направил съм 20 якета за него и жена му. Правил съм картини и фигури. Вече 7-8 години сме приятели и близки – разказа Влади Николов. – Той е много голям фен на доминото. Всяка нова година съпругата му купува подарък за Флойд от мен.

Тя ми написа – той има всичко, но най-много обича твоите неща. Направих му три домино за него. Носи ги в самолета и на други неща. За една Нова Година му нарисувах няколко чифта маратонки. Флойд е доста земен нищо, че е с такива антуражи.“

Какво е нарисувал Влади Николов за Конър Макгрегър? Как става приятел с реалния Вълк от Уолстрийт? Как една скулптура на Димитър Бербатов става причина Влади да избяга от България и да заживее в Швейцария? Всичко това в цялото интервю с художника-скулптор за набиращия скорост youtube канал Спортната джунгла.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови