Антъни Джошуа дава реванш на Кличко в Лас Вегас

ОFFNews 12 юли 2017 в 15:33 3797 0

Снимка PA

Реваншът между Антъни Джошуа и Владимир Кличко е с една стъпка по-близо, след като екипът на новия шампион в тежката категория отлетя за преговори в Лас Вегас. Шоуто ще бъде в една от емблемите на града.

Промоутър номер 1 в света Еди Хърн  и Фреди Кънингам, бизнес мениджър на звездата, лично се заеха със задачата. Те се насочиха към митичната MGM Grand Garden Arena, която побира почти 17 000 зрители. Датата е 11 или 17 ноември.

Двойката ще се срещне с Ричард Стърм, шефът на MGM Grand Entertainment and Sport, за да разискват парите. Там не евтино, но едва ли това е големият проблем предвид задаващите се рекордни печалби.

Хърн опитва да уреди Лас Вегас, тъй като Кличко му е казал, че няма да излезе за нов мач срещу Джошуа на Острова. Украинецът загуби от новия световен шампион на WBA и IBF на "Уембли" пред публика, подкрепяща френетично своето момче.

Кличко отказа офертата на Хърн за нов бой на стадиона в Кардиф на 28 октомври. Влад заяви публично, че има интерес само към реванш някъде в чужбина, което означава извън Великобритания, а вероятно и "неговата" Германия.

Хърн знае, че големите пари са в Лас Вегас и е готов да организира боксово шоу, невиждано от времето на Майк Тайсън.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!