40 паунда струва нощувка в палатка за мача на Кобрата

OFFNews 25 септември 2017 в 14:49 2219 0

Истерията около мача на световния шампион в супертежка категория Антъни Джошуа срещу Кулрат Пулев в Уелс добива сериозни размери. А парите ще валят, това е ясно!

“Меридиан Мач” съобщава, че всички хостели в Кардиф и околията в радиус от 25 мили за датата на битката са ангажирани от месец. Мачът за поясите на WBA, IBF и IBO е на 28 октомври на стадион “Принсипалити”.

Заради големия интерес от управата на града са взели решение да пуснат тревните площи в покрайнините за къмпингуване. Цените на нощ обаче се равняват на легло в 4-звезден хотел у нас. Така, ако искате да ангажирате място за палатка за една нощ, ще трябва да извадите 40 паунда. За целия уикенд има намаление и струва 60 паунда.

В Лондон пък вече наши сънародници правят организация за Кардиф. Във Фейсбук групата “Българи в Лондон” е отворена дискусия за поделяне на разходите за път. Има дори оферти за наемане на автобус за последния уикенд на октомври с опция за нощувка в него на платен паркинг.

Билети за битката пък почти не останаха. Все още могат да се намерят единични бройки от 45 паунда, които са за най-горните редове на “Принсипалити”. Първи свършиха най-скъпите по 1500 паунда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови