Райков към министрите: Дръжте включени GSM-ите си

Нели Чолашка 28 март 2013 в 11:10 1281 0

Марин Райков Снимка: БГНЕС
Марин Райков Снимка: БГНЕС

Служебният премиер Марин Райков е смъмрил министрите си, че не отговарят на мобилните си телефони в началото на заседанието на кабинета тази сутрин.

„Моля ви, бъдете откриваеми на GSM-ите си. След като аз съм 24 часа откриваем, бъдете така любезни да бъдете и вие освен ако не сте в концертна зала или на среща с мен", заявил Райков.

Служебният премиер дал да се разбере още, че не е особено доволен и от посещението в Брюксел, където беше във вторник и сряда с вицепремиера и регионален министър Екатерина Захариева и с икономическия министър Асен Василев.

„Второто нещо, което искам да помоля, е с оглед на срещите, които имахме в Брюксел - да се има предвид, че трябва за в бъдеще да си структурираме много добре целите, когато отиваме на такива срещи. Имаме привилегията да имаме вицепремиер, който е изключително компетентен по тези теми. Европейските програми не са някакви обявени от окултна мистика инструменти. Става дума за конкретни неща. Нещата са прозрачни, нещата са ясни - трябва с една по-голяма концентрация и целенасоченост да гоним конкретни неща в едни кратки периоди", апелирал Райков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!