Пиян студент би охранител, санитарка и полицай в болница

17 октомври 2012 в 09:27 1669 2

Линейка. Снимка: БГНЕС
Линейка. Снимка: БГНЕС

19-годишен пиян студент буйства в отделение на МБАЛ-Благоевград късно нощи, като удари охранител, ритна санитарка и посегна на полицай.

Сигналът за двама мъртвопияни младежи, изпаднали в безпомощно състояние, е подаден към 2.30 часа тази нощ от центъра на Благоевград, съобщи БГНЕС. 19-годишният студент от село Струма и негов приятел, който бил без документи, са открити при цветарския магазин до клон на банка ДСК. 

Двамата младежи се възползвали от т.нар. "вечер на студента" в благоевградските нощни заведения, в която веднъж месечно се сервира алкохол на промоционални цени.

Двамата са транспортирани в шокова зала. При опита на лекарите да сложат студента на системи и да измерят кръвното му, той започнал да буйства. Когато по-късно бил качен на количка и отведен да изтрезнее в една от залите на отделението, 19-годишният младеж ударил с лакът притеклия се на помощ охранител, който отнесъл удар в горната устна. След като охранителят се опитал да го усмири, пияният ритнал в слабините санитарка.

Заради буйното поведение на младежа, била повикана и полиция. Тогава пияният започнал да налага с ръце и един от полицаите. Младежът бил закопчан с белезници и отведен в ареста на Първо РУП.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови