Кристинката на Миро Найденов се уреди с още 350 хил. лв. европари

24 август 2013 в 14:26 11554 34

Кристина Спасова, Снимка: в.
Кристина Спасова, Снимка: в. "168 часа"

 

Поръчка за 348 хил. лв. по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" е спечелила любовницата на бившия земеделски министър Мирослав Найденов*, съобщи mignews.

OFFNews направи опит да провери поръчката в регистъра на Агенцията за обществените поръчки, но в момента той е блокиран.

Фирмата “БММС”  ЕООД на Кристина Спасова ще вземе значителната сума, за да организира семинари по проект „Превенция за безопасност и здраве при работа”.

Поръчката е възложена по време на служебното правителство на Марин Райков

Договорът между „БММС“  ЕООД и Главна инспекция по труда (ГИТ) е подписан на 23 май 2014 г. - 6 дни преди да встъпи в длъжност кабинетът на Пламен Орешарски.  

Според тръжната документация, „БММС“ ЕООД ще организира 13 еднодневни семинара за 500 служители на ръководни позиции, които Спасова ще обучава на „безопасност и здраве при работа“. 

Фирмата ще трябва да организира и 13 двудневни семинара за 800 души, 30 двудневни сбиркии за 1000 човека, както и да подготви и отпечата 30 информационни брошури, всяка в тираж 1000 броя за „оценката на риска“.

„БММС“ ЕООД е наследник на прочутата вече „Кей Ем Ком” на Кристина Спасова, която получи  от разследвания за корупция Мирослав Найденов 94 000 лв. за създаването на профили на Програмата за развитие на селските райони във Facebook и Twitter.

На 5 март тази година „Кей Ем Ком” е преименувана на „БММС”, а неин едноличен собственик става „Бългериан мениджмънт енд маркетинг къмпъни”. 

Управител и собственик и на двете дружества е Кристина Спасова, а седалището на“БММС“ е на бул. “България” № 86, бл., вх. А, ет. 5.

----------

* връзката им беше потвърдена от разпространеното СРС в дома на Бойко Борисов

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!