Руски гражданин загина нелепо на магистрала Тракия

Диана Варникова 28 юли 2023 в 14:08 5515 2

Линейка

Снимка Архив

Руски гражданин, пребиваващ в нашата страна, загина нелепо на магистрала "Тракия". След лека катастрофа с автомобила, 76-годишният мъж решил да премине в насрещното платно и бил ударен в скоростната лента фатално. 

Сигнал за случилото се е бил подаден снощи около 23.30 ч. в ОДМВР-Пазарджик, съобщи говорителят на местната полицейска дирекция Мирослав Стоянов.

Пътният инцидент станал в района на 71-и километър на АМ „Тракия“ в платното по посока за Бургас. Руският гражданин, пребиваващ в Пловдив, не спазил дистанция и се блъснал с лек автомобил „Киа“ в движещ се пред него „Мерцедес“, управляван от 38-годишен турски гражданин. В резултат на сблъсъка били нанесени само материални щети по двете коли.

След това обаче възрастният чужденец прескочил мантинелата и бил блъснат от  „Мазда“ с водач 33-годишен жител на Асеновград. Загинал е на място. 

Извършен е оглед от дежурна група на РУ-Септември, образувано е досъдебно производство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

135

2

Far Rider

20.08 2023 в 17:30

А какво търси в България? Цяла Европа започна да гони дори пребиващите за постоянно! А у нас се разхождат спокойно. Опссс! Извинявам се. Задунайская губерния няма правомощия от Москва да гони руснаците!

345

1

Джендо Джедев

28.07 2023 в 16:03

Бог да го прости! На 76 години е задминал сериозно средната възраст за умирачка на руснаците. За сметка на това пък в Украйна още по-нелепо загиват значително по-млади мъже. И то не заради лек пътен инцидент, а заради болните амбиции на ненормалния им фюрер.
 
X

Да помогнем на украинските деца!