Quantcast

Мъж загина при пожар в хотел в Дубай, Дарина Павлова на терасата

OFFNews Последна промяна на 01 януари 2016 в 14:40 7196 2

Снимка Фейсбук на Дарина Павлова

Възрастен мъж е загинал след пожар в луксозен хотел в Дубай на Нова година, на терасата на Address Downtown Hotel е празнувала и Дарина Павлова. Тя е била с приятели, когато избухнали пламъците, никой от компанията й не е пострадал. 

За инцидента съобщи вдовицата на някогашния бос на Мултигруп Илия Павлов на страницата си във фейсбук. 14 души са леко обгорени, а възрастният човек е получил сърдечен пристъп при бягството на тълпата от огъня. 

В района е имало много хора, събрали се да видят новогодишни фойерверки.

Нощта започна добре. Имах щастието да бъда с моите приятели на терасата на „Адрес Даунтаун” хотел и чакахме невероятната гледка на фойерверките от „Бурж Халифа”. След това огънят започна и се разпространи за минути. Беше лудо и страшно! Благодаря на Господ, че всички успяхме да избягаме и да се отдалечим на далечно и безопасно разстояние, разказва Павлова. 

Щом огънят от последната нощ на 2015 година не успя да ме изпепели, значи нищо няма да може!, допълва оптимистично тя. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.01 2016 в 16:25

Гледах пламъците по телевизията. Изключително бързо разпространение на огъня. Май някой е сложил по-евтинки материали. Иначе, проектът е на Аткинс, а те простотии не правят ( само една, с арабски архитект, но я няма на нито един каталог). Ироничното, че никой от висшия им мениджмън там не живее на по-високо от 1-3 етаж или вила. Тия хора са имали страшен късмет! Терасата е към вода, от дясно е мола, дето прокапа още при първия януарски дъжд, а от ляво са ниска въролица частни апартаменти. Като заклещена е тая огромна сграда. Единствено откъм булеварда е широко, но пък той им се пада в гръб. Живеех отсреща, в Рихаан-ите, на гърба на х-т Ал Манзил ( в пъти по-уютен, и непросташки)- 3 ти етаж от три, 2 асансьора и голямо стълбище. Lol Още помня как за два месеца ни се развали електронното отключ./заключ. и така и неможаха да го поправят изобщо. А зимно време централния чилинг бачкаше, макар че лъжеха, че не било така. Топлехме се на отворени готварски фурни на 220C, на вентилатор. Че то кой ли готви там! Барем им намерихме употреба. 'Качеството' е като пустинен мираж! Като букирате, запознайте се задължително със схемата на евакуация подробно. Късмет и здраве през Новата на всички готини писачи в тоя форум!

01.01 2016 в 15:51

Ако имаше господ, такива отрепки нямаше да съществуват!