Любо от "Те": Въртях се като перка около оста си, късах 20 метра мантинела

Христо Пелов 11 септември 2014 в 10:31 11449 10

Снимка Фейсбук

"Завъртях се като перка около оста си и започнах да късам мантинелата в продължение на 20 метра. Наистина е чудо, че оцелях, защото са много удари и нито един не е засегнал шофьорската ми врата." Това разказа бившият вокалист на група "Те" Любо Киров в интервю за Нова тв тази сутрин.

Вокалистът, който катастрофира преди 2 дни на автомагистрала "Тракия", благодари на Бог, че е оцелял и на хората, които му помогнали.

Певецът обясни, че е попаднал в т.нар. аквапланинг, след като е минал през локва и е загубил контрол и колата е станала неуправляема. Инцидентът е станал следобед, когато е валял силен дъжд, който е наводнил ниските места по пътя.

Той отрече да е бил подминат след катастрофата от БТР, каквото информация се появи в някои вестници.

Любо заяви, че в България много хора са добри и благодари на полицаите, които са били на смяна, когато се е случила злопоуката.

"Много благодаря на полицаите, които бяха там на смяна. Един човек си подари телефона, защото моя беше изхвърчал и не можех да го намеря. Спряха всякакви хора и всички ме подкрепяха много", сподели той.

Малко след катастрофата Любо пусна съобщение от личния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

"Приятели не се притеснявайте за мен! Добре съм и съм абсолютно здрав! Бог ме запази без драскотина. Ктастрофата беше тежка, но абсолютно всичко е наред", написа Любо.

След това дори успял да стигне до Бургас, където имал участие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!