Скалата проговори за борбата с депресията

OFFNews 03 април 2018 в 11:53 15098 0

Актьорът Дуейн Джонсън, по-популярен като Скалата от Световната федерация по кеч, проговори в интервю за борбата си с депресията и опита за самоубийство на неговата майка.

45-годишният Дуейн сподели пред британския в. "Експрес", че е минал през най-тежкия период в живота си.

"Отне ми много време да го осъзная, но ключът към справянето с това е да не се притесняваш да говориш. Мъжете често го таят в себе си", казва звездата. Той заговори за пръв път за проблемите си наскоро, когато фен му написа, че е в депресия. "Минал съм през същото няколко пъти", отвърна му актьорът. 

"Достигнах до момент, в който не ми се искаше да правя нищо и да ходя никъде. Плачех постоянно", разкрива той пред интервюиращия.

В разговора с журналиста се връща и към травми от юношеството си. Когато бил на 15, майка му направила пред очите му опит за самоубийство.

"Слезе от колата на една магистрала в Нешвил и тръгна срещу движението. Колите започнаха да излизат от пътя, за да я заобиколят. успях да я издърпам за ръката встрани от платното", спомня си той. Странното било, че тя и до ден-днешен не си спомняла за случилото се.

Един от най-тежките периоди в живота му бил през 1995 г., когато го освободили от Канадската футболна лига, а гаджето му го зарязало.

"И двамата с майка ми се възстановихме. Трябва да обръщаме внимание на хората, които страдат, да им помагаме да минат през това и да знаят, че не са сами", казва той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови