Нови герои и обрати в новия сезон на 'Откраднат живот'

Йоанна Димитрова 21 февруари 2018 в 17:03 25104 0

Нови герои и нови интересни медицински случаи ни очакват в новия сезон на българския сериал "Откраднат живот". 

Първият епизод от петия сезон на сериала ще бъде излъчен на 27 февруари от 20 часа по Нова телевизия. 

„В новия сезон ще има изключително интересни промени в актьорския състав. Стари герои се завръщат в сериала, има изключително интересни медицински случаи“, заяви на пресконференция продуцентът на „Откраднат живот“ Евтим Милошев.

„Този път залагаме основно на необратимите ситуации и на резките промени в живота на героите ни. Мога да ви кажа, че Камен и Наталия ще се завърнат в България и в болницата. Жената, която носи детето на Кинова и Мазов, ще поиска да го открадне заради силния майчински инстинкт, който се заражда в нея, и още много. Ще има и два много интересни и заплетени медицински казуса: единият е заимстван от кибер играта „Синият кит“, заради която се самоубиха немалко млади момчета и момичета, а другият се отнася за бременна жена, болна от рак на бъбреците – ако бебето се премахне, жената може и да оцелее, а ако реши да го роди, ще умре. Такива ще бъдат случаите и сюжетите в новия сезон – изпълнени с драма и вълнения“, добави още Милошев.

Освен добре познатите ни актьори в екипа на продукцията се включват още Велислав Павлов и брат му Димитър Захариев, Васил Бинев, младата актриса Ирина Митева и други.

Павлов коментира героя си и сподели какво е било преживяването да снима с екипа на Милошев.

„Изключително удоволствие бе да вляза в ролята на хирург. Когато разбрах какъв ще играя в сериала, успях да се вмъкна по време на истинска операция и да видя от първа ръка какво представлява. Беше наистина забележително! А относно екипа, съм изключително впечатлен и съм много доволен, че работих с тях“, каза Павлов, който играе доктор Марио Ковачев.

Марта Вачкова, която играе сестра Жекова, пък заяви, че е изключително щастлива, защото през този сезон медицинските случаи ще се развиват в повече от един епизод.

„Сезонът е много по-динамичен. Има нови образи и истории, ще бъдете впечатлени“, добави актрисата.

За завършек Антоний Мангов, програмен директор на Нова, сподели, че по негово мнение  „Откраднат живот“ е повече от сериал, защото благодарение на него българското кино е започнало да се възражда. 

„Откраднат живот“ е бялата лястовица на киното в България“, каза Мангов.

Той допълни, че се обсъжда и възможността голям международен дистрибутор да купи правата на сериала и да го излъчва в Европа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови