Летерман се завръща по Нетфликс, Обама ще е първият му гост

OFFNews 08 януари 2018 в 13:51 21481 0

Снимка JOE PUGLIESE/NETFLIX

Телевизионната легенда Дейвид Летерман се завръща на екран, но през стрийминг услугата "Нетфликс". Водещият пусна трейлъра за новото си шоу, което ще се казва „Следващият ми гост няма нужда от представяне“. Летерман съобщи и реда на гостите за шестте едночасови епизода от този сезон.

Първият гост на Летерман ще бъде Барак Обама. Епизодът ще отбележи първата поява на американския президент в телевизионно шоу след напускането на Белия дом. Премиерният епизод ще бъде излъчен в петък, 12 януари, а следващите епизоди ще се излъчват през месец през 2018 година.

Бившият водещ на американското предаване „Късното шоу“ е включил в епизодите си Джордж Клуни, Малала Юсафзаи, Джей Зи, Тина Фей и Хауърд Стърн. Интервютата ще се провеждат както в студиото, така и извън него, като Летерман ще пътува "надлъж и нашир", заявиха от Netflix.

Когато Летерман обяви новото си шоу, той каза в изявление: „Чувствам се развълнуван и щастлив, че ще работя с Netflix. Защото ще ви кажа какво научих, след като се оттеглих: Ако се пенсионирате, за да прекарате повече време със семейството си, първо се консултирайте с него! Благодаря, че гледахте, шофирайте безопасно“.

Той също така каза пред Ню Йорк Таймс, че новото шоу го кара се чувства точно така, както иска на този етап от живота си. В допълнение Летерман каза, че планира да запази израсналата си брада.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови