Ким Катрал: С момичетата от Сексът и градът не бяхме приятелки

OFFNews 24 октомври 2017 в 11:14 14120 0

Снимка Instagram

Ким Катрал, която изигра Саманта Джоунс в хит сериала на HBO "Сексът и градът", няма приятелски чувства към останалите три дами от четворката.

„Никога не сме били приятелки. Ние сме колеги и в някои отношения това е по-добрият вариант, защото тогава има ясна граница между професионалния и личния ви живот“, каза Катрал в интервю за „Life Stories“.

Актрисата получи сериозна критика от феновете на „Сексът и градът“, след като съобщи, че няма да участва в третата част на пълнометражния филм по сериала. Думите на колежката й Сара Джесика Паркър засилиха негативното отношение към Катрал, след като Паркър заяви, че е разочарована, че филм няма да има, тъй като сценарият бил „забавен, сърцераздирателен, много релевантен и весел“.

„Не е просто разочароващо за нас, че не можем да разкажем историята, а по-скоро за аудиторията, която толкова пъти показа, че иска трети филм“, каза Паркър.

Катрал не закъсня с отговора си и заяви, че колежката й е можела да бъде по-мила в изказването си и че не знае какъв е проблемът между двете.

Що се отнася до причината, поради която „захвърли“ героинята си Саманта, актрисата каза, че просто е решила да затвори една глава в живота си и да започне друга.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови