Ким Катрал саботира третия филм Сексът и градът

OFFNews 04 октомври 2017 в 14:19 4976 0

Снимка Instagram

Неразбирателство между четирите актриси е причината да се провали проектът за трета част на филма "Сексът и градът", пишат светски зидания.

След като Сара Джесика Паркър обяви в четвъртък, че няма да има трета част на филма, напрежението по време на преговорите изскочи наяве. Близък до групата обясни пред списание "Пийпъл", че не е тайна, че четирите дами са имали проблемни отношения през годините.

В понеделник Ким Катрал заяви в интервю при Пиърс Морган, че Паркър е можела да бъде по-мила към нея. В отговор Паркър не коментира изказването, само обяви официално, че трети филм няма да има.

Катрал се опита да избегне въпросите относно слуха, че именно тя е причината продукцията да бъде окончателно спряна, въпреки че според медиите тя е водела преговори около заснемането му това лято. По нейни думи тя е отказала на продуцентите няколко пъти миналата година и отрече информацията, че филмът е бил отложен заради неприлични изказвания на Катрал към продуцентското студио.

"Изключително необичайно е да видя негативен отзвук за нещо, което говоря от почти година – отговорът ми е „не“. Отказвала съм, по уважителен начин. Не съм искала пари или каквото и да било. Абсурдно е да се смята, че се държа като примадона", каза Катрал относно статия на "Дейли мейл".

„Тук е мястото да обясня на екипа на „Сексът и града“ и по-точно на Сара Джесика Паркър, че може да бъде по-мила към мен“, добави Катрал.

След като обяви, че трети филм няма да има, Паркър обясни, че „Сексът и градът 3" има "красиви, забавни, сърцераздирателни, радостни, много релевантни сценарии и истории".

"Не е просто разочароващо, че не можем да разкажем историята. По-сериозен е фактът, че аудиторията ни явно показва, че иска да види нов филм“, каза тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови