Герой без пол сменя Саманта в 'Сексът и градът'

OFFNews 20 май 2021 в 16:46 5209 0

Снимка Getty Images

Сара Рамирес, която не се идентифицира с нито един пол, ще участва в продължението на култовия сериал "Сексът и градът: И просто така".

Рамирес ще изиграе ролята на Че Диас, "полово неутрален" куиър стендъп комик, водещ на подкаст, в който Кари Брадшоу гостува често.

„Че Диас има голямо присъствие и е с голямо сърце, с пиперливо чувство за хумор и прогресивен, човешки поглед върху ролята на пола, което направи тях и техните подкастове популярни“, заявиха от сериала, използвайки популярния напоследък маниер да заместват с "те/тях"-местоимения полово натоварените 'той" и "тя".

Рамирес е най-известна с ролята си на д-р Кали Торес в „Анатомията на Грей“ и на политическия съветник Кат Сандовал в „Госпожа секретар“.

През 2016 г. актрисата разкри, че е бисексуална, а миналата година обяви, че е "небинарна" - не се идентифицира нито с мъжкия, нито с женския пол. Актрисата използва за себе си местоименията тя/тях.

"И просто така" ще представи отново Кари, Шарлот и Миранда, "докато ръководят пътуването си от сложната реалност на живота и приятелството през тридесетте им години до още по-сложната реалност на живота и приятелството през петдесетте".

Ким Катрал, която спечели пет номинации за Еми за ролята си на Саманта в оригиналното шоу, не е част от новия сериал.

По-рано тази година шефът на HBO Кейси Блойс намекна как ще бъде решено отсъствието на Саманта.

"Точно както в реалния живот, хора идват във вашия живот и хора си отиват", каза той пред TVLine. „Приятелства избледняват и започват нови приятелства. Така че мисля, че всичко е много показателно за истинските етапи, действителните етапи от живота."

Блойс добави: "Опитват се да разкажат честна история за това какво е да сте жена на петдесет години в Ню Йорк. Така че всичко трябва да се усеща донякъде органично, а приятелите, които имате, когато сте на 30, може да нямате, когато сте на 50 години."

Катрал отдавна се дистанцира от ролята на Саманта, заявявайки през 2017 г., че този период е зад гърба ѝ. За отказа си да участва в трети пълнометражен филм от поредицата, тя заяви, че Паркър „е можела да бъде по-мила“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови