Дженифър Лорънс роди първото си дете

Лора Костова 24 февруари 2022 в 17:11 6549 0

Снимка Getty Images

Дженифър Лорънс роди първото си дете, новината беше потвърдена от официален представител на актрисата, съобщи „Дейли мейл“.

Първите слухове, че 31-годишната холивудска звезда чака дете, се появиха в началото на септември, след като беше видяна в Ню Йорк със забележимо коремче. Месеци след това тя се появи на червения килим за премиерата на филма „Не поглеждай нагоре“ в напреднала бременност.

Дженифър и Кук Марони, 37-годишен директор на художествена галерия, се ожениха на 19 октомври 2019 г. в Белкорт на Нюпорт в Роуд Айлънд, а на сватбата присъстваха Адел, Камерън Диас и Ема Стоун. Сред 150-те гости бяха още Крис Дженър и нейният приятел Кори Гембъл, Ейми Шуимър, Ема Стоун и Ашли Олсън.

Актрисата за първи път беше свързана с Марони, след като общата им приятелка Лора Симпсън ги запозна през пролетта на 2018 г., а през февруари 2019 г. русокосата красавица вече носеше годежен пръстен.

„Той е просто най-добрият човек, когото съм срещала през живота си. Това беше много, много лесно решение“, коментира Лорънс пред Entertainment Tonight, след като прие предложението за брак.

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!