Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха

OFFNews 18 юли 2022 в 09:33 9401 0

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Снимка Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек вече са наистина женени.

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха в Невада, съобщава Франс прес, като се позовава на съдебни документи, публикувани в събота.

Брачното свидетелство на певицата и актьора е издадено от окръг Кларк, който включва Лас Вегас. 52-годишната певица е решила да вземе фамилията на мъжа си, показват още документите.

Дженифър Лопес разпространи вестта за сватбата в неделя в бюлетина до феновете си "On the J Lo" под заглавие "Направихме го". През април тя обяви годежа си с Афлек в същото издание.

"Любовта е красива. Любовта е нежна. Оказва се, че е и търпелива. Търпелива цели двадесет години", написа певицата и актриса и се подписа с името Дженифър Лин Афлек.

Тя разказа, че с Афлек са отишли със самолет в Лас Вегас в събота, изчакали на опашка с още четири двойки за документи и сключили брак малко след полунощ в параклиса Литъл Уайт Чапъл, в който младоженците преминават с автомобил през "тунел на любовта". Сватбеният марш звучал от малка блутут тонколонка, уточни Лопес и каза още, че това била най-хубавата нощ в живота им.

Двамата се срещат през 2002 г. на снимачната площадка на филма "Трудна свалка". Планираният за 2003 г. брак не се състоя. Година по-късно обявиха, че се разделят, но се събраха отново миналата година.

Лопес има зад гърба си вече три брака, в това число с певеца Марк Антъни, от когото има близнаци. Афлек бе женен за актрисата Дженифър Гарнър, от която има три деца.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови