Джей Ло и Бен Афлек отново заедно?

OFFNews 11 май 2021 в 16:55 5270 0

Снимка Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек прекарват все повече време заедно, съобщи списание "Пийпъл".

Повече от седмица след като бившите годеници бяха заснети заедно в дома й в Лос Анджелис в края на април, 51-годишната Лопес и 48-годишният Афлек бяха забелязани в Монтана. Източници на "Пийпъл", твърдят, че са били засечени да се возят заедно в кола близо до курорт в Биг Скай, където Афлек има къща. Той е забелязан зад волана с Дженифър на пътническата седалка. Снимки бяха публикувани от The Daily Mail.

"[Дженифър] прекара няколко дни с Бен извън града. Те имат силна връзка. Всичко беше бързо и интензивно, но Дженифър е щастлива", казва източник на списанието. Двойката беше забелязана да пристига обратно в Лос Анджелис в събота с частен самолет.

Лопес и Афлек бяха сгодени през 2002 г. и бяха наричани заедно „Бенифър“ през годините на връзката им, дори участваха във филмите "Момиче от Джърси" и "Трудна свалка". Те отложиха сватбата си, насрочена за 2003 г., след което официално се разделиха през януари 2004 г.

Преди почивката в Монтана, Лопес и Афлек участваха в събитието VAX LIVE: The Concert to Reunite the World, което промотира ваксинациите и борбата срещу COVID-19, излъчено в събота. Те не бяха заснети заедно на мястото на провеждане в Лос Анджелис.

Ден преди да бъдат забелязани в Монтана, Лопес и Афлек споделиха в социалните мрежи публикации за Деня на майката. Афлек засвидетелства признателността си към бившата си съпруга Дженифър Гарнър, с която имат дъщери Вайълет, 15 и Серафина, 12 и син Самуюел , 9. Междувременно Лопес сподели снимки на 13-годишните си близнаци Макс и Еме, от бившия й съпруг Марк Антъни.

"Те имат много любов един към друг. Винаги са се възхищавали един на друг", каза наскоро източник на "Пийпъл".

"Те са приятели. Винаги са били приятели и са се виждали през годините", заяви вътрешен човек по подобен начин през април.

Миналият месец Афлек коментира визията на Лопес в интервю за "ИнСтайл", когато майката на две деца украси корицата на изданието за Майска красота.

"Защо изглеждаш по същия начин като през 2003 г., а аз изглеждам в 40-те си ... в най-добрия случай?" се пошегува той, когато по-късно Лопес каза пред списанието: "Нямам никакви тайни [за красота], освен JLo Beauty - и ги давам на всички с всеки продукт. Бен е смешен! Той все още изглежда доста добре."

Новините за срещите на Афлек и Лопес идват, след като тя и бившият й годеник Алекс Родригес публикуваха съвместно изявление на 15 април, с което обявиха края на годежа си.

Преди това от началото на 2020 г. Афлек се срещаше с актрисата Ана де Армас, но звездите от филма "Дълбоки води" се разделиха през януари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови