Деми Ловато с три инсулта, инфаркт и мозъчно увреждане заради наркотици

OFFNews 18 февруари 2021 в 15:40 8397 0

Певицата Деми Ловато заяви, че е получила три инсулта, инфаркт и мозъчно увреждане, след като през 2018 г. е взела свръхдоза, предаде Би Би Си. 

Документален филм, наречен "Dancing With The Devil", за 28-годишната американска поп звезда, разкрива последиците от свръхдозата и ще излезе на 23 март в YouTube. 

Във филма певицата казва: "Имах много животи като котка, сега живея деветия си живот."

Деми Ловато добавя, че лекарите са ѝ дали около 10 минути живот. 

Певицата сподели, че има мозъчно увреждане и търпи редица последиците от това. Тя заяви, че не може да шофира, защото има увредено зрение. 

"Дълго време ми беше много трудно и да чета. Беше голямо постижение, когато успях да прочета книга - отне ми два месеца", каза още Деми Ловато. 

По думите ѝ документалният филм е направен, за да помогне на хората, минали по същия път. 

Деми Ловато каза, че филмът разкрива много неща от личния ѝ живот, както и за пристрастяването към наркотиците. 

През 2018 г. тя беше намерена в безсъзнание в дома си в Холивуд хилс след свръхдоза с наркотици. Малко преди това певицата издаде песента си "Sober", в която пее как пак се е върнала към порока след шестгодишно въздържание. В интервю Деми Ловато казва, че е чувала различни истории за живота си и това какво се е случило, затова е решила да разкрие своята гледна точка пред феновете си.

Тя е започнала да взима кокаин, когато е била на 17 години. За първи път е влязла в клиника на 18 години, тогава ѝ поставят диагноза биполярно разстройство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!