Бионсе и Джей Зи с детайли за отношенията си в цели 11 песни

OFFNews 02 юли 2017 в 13:07 5890 0

Снимка Instagram

Тази седмица Джей Зи пусна новия си албум 4:44 и подлуди Холивуд. В песента си „Family Feud” рапърът обяснява колко съжалява за своята изневяра и моли Бионсе за прошка.

Жестът трогна всички негови фенове. Това обаче далеч не е първата песен, в която някой от звездната двойка разкрива тайни за отношенията им. 

Певицата и рапърът имат 11 подобни песни. Първата е „03 Bonnie & Clyde”, пусната през 2002 година, в която Джей Зи описва Бионсе като „перфектна”.

През 2003 година в „Crazy in Love” певицата загатва за тяхната връзка. Същата година в „That's How You Like It” рапърът също намеква, че са заедно.

В песента „Deja Vu” от 2006 година рапърът официално обявява, че са двойка., а в „Lost One” Джей Зи описва проблемите, които имат с Бионсе и факта, че тя слага кариерата си преди всичко.

След цели 6 години мълчание, песента „Glory”е изцяло за момиченцето на Джей Зи и Бионсе – Блу Айви.

През 2013 година Бионсе записва песента „Mine” и изненадва целия свят със загатването за раздяла с рапъра.

Миналата година, Бионсе посвещава почти целия си албум „Limonade” на проблемите си с рапъра. В „Hold Up” описва изневярата на Джей Зи. “Sorry”също описва ситуацията и то по доста директен начин. В „Don't Hurt Yourself”, Бионсе успокоява феновете, че всичко е простено и двойката остава заедно и затвърждава думите си с „All Night”.

И след толкова песни за отношенията им от страна на Бионсе, Джей Зи реши да им „отговори”. С „Family Feud” той официално се извинява на съпругата си пред целия свят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!