Петима изпиха 115 бири и 8 текили на хокеен мач

ОFFNews 08 юни 2017 в 14:17 2651 0

Петима запалянковци на хокейния Нашвил се опитаха да поставят световен рекорд по пиене на бира. Приятелите обърнаха 115 бутилки по време на третия мач от финалната серия за Купа Стенли срещу Питсбърг. За това разказа един от героите Дейвид Хъдсън.

Приятелите се оказали сред 50-те хиляди запалянковци без билети за срещата. Какво друго можели да направят, освен да потърсят бар? Не им отнело много време и седнали в заведение срещу залата на любимия отбор.

Първата поръчка била направена в 11,00 часа сутринта местно време. Почерпката продължила до края на срещата - около 23,00 ч.. Имената на героите - Дейвид Хъдсън, Джъстин Грей, Зак Калис, Шон Уомък и Джон Лайвзи.

Равносметката на петимата фенове - 115 бири и сметка от  точно 1127 долара! Освен бирата запалянковците ударили и 8 текили за "затегач", цитирайки Гацо Бацов. Плюс огромно количество храна.

Цялата агитка дори не е от Нашвил! Кажете после, че американците не са спортна нация! Грей, например, хванал самолета от Ню Йорк. Самият Хъдсън живее в Мадисън, Уисконсин. Той е фен на хокейния Нашвил от години.

В същия бар дори направил купон по случай ергенското си парти през 2005-а. "Това място е свещено за всички фенове на Нашвил, искахме да бъдем част от мача", докладва Хъдсън. Той се закле, че на другата сутрин главата му била в отлично състояние.

След 4 мача в серията резултатът е 2:2. Тази нощ е петата среща в Питсбърг.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови