50 000 без билети окупираха залата на хокеен мач (видео)

OFFNews 06 юни 2017 в 16:56 2368 0

Град Нешвил е за първи път домакин на битки от Големия финал за Купа "Стенли", а феновете на местния Предейтърс станаха свидетели на велик двубой. Хищниците спечелиха и второто си домакинство на шампиона Питсбърг Пингуинс, този път с 4:1, като по този начин изравниха резултата в серията - 2:2.

Желаещите да гледат този двубой бяха много, но нямаше място за всички в зала "Бриджстоун арина". Извън залата останаха повече от 50 000, които гледаха двубоя на големи екрани в центъра на Нешвил.

"Жълтите" не оставиха никакви шансове на своите опоненти, като в двете домакинства записаха срещу Пингвините голова разлика 9:2.

"Много е трудно да победиш, когато си отбелязал само един гол. Изпитвахме затруднения по време на последните два мача с Нашвил, липсваше ни обаче класа при завършващия удар", коментира треньорът на Питсбърг Майк Съливан.

Хищниците нанесоха своя удар във втората третина, когато отбелязаха две попадения и дръпнаха с 3:1. Фредерик Гудро направи всичко възможно, за да съкруши Пингвините и го направи със стил.

Сред публиката бяха легендата на хокея - Уейн Грецки, както и бившата баскетболна звезда Чарлз Баркли.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!