Мануела Малеева: Най-гадно е на самия Григор

OFFNews 01 септември 2017 в 10:55 6093 0

Легендата на тениса ни Мануела Малеева защити Григор Димитров след ранното му отпадане в Ню Йорк, въпреки че призна слабата игра на българина. Бившата номер 3 в света - място, все още непостижимо за друг българин,  написа в социалните мрежи:

"Григор не игра добре. За съжаление се случват и такива мачове. Не забравяйте, че в момента му е много по-гадно отколкото на всички нас", обясни Мануела, която има титла на US Open при смесените двойки през 1984 година.

"Руснакът игра много добре и това разколеба Григор. А може и без това да му е било ден, в който не си усеща ударите", уточни още Мануела, която цяло лято брани къмпингарите на "Корал" от набезите на властите.

С изявите ни на последния турнир от Големия шлем за годината Григор Димитров не успя да защити достигането си до осминафиналите през 2016-а. Хасковлията загуби изненадващо лесно в три сета от руснака Андрей Рубльов.

Така Гришо намали шансовете си за финалния Мастърс в Лондон, но е рано за сметки. Иначе самата Мануела е сред най-горещите фенки на таланта на Димитров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови