Григор Димитров украси страниците на модната библия Vogue (снимки)

OFFNews 24 октомври 2017 в 16:02 11288 2

С главната редакторка на американския "Вог" Ана Уинтур

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров отново попадна във фокуса на светско списание. Световният номер 8 този засне специална фотосесия за италианската версия на Voguе.

Появата на Григор именно на страниците на модната библия едва ли е случайна. Главният редактор на глобалната версия на изданието Ана Уинтур е голям фен на Григор и дори е наблюдавала негови мачове от ложата.

Не за първи път Гришо украсява модните издания. На Мастърса в Рим през 2014-а година той бе избран за най-стилен сред тенисистите от друго списание – GQ.

Преди по-малко от година пък българинът дефилира в ролята на манекен при представянето на новата колекция на Долче и Габана в Милано.

Тази седмица 26-годишният българин трябваше да участва на турнира в зала във Виена от сериите АТР 500, но в последния момент реши да си вземе почивка. Следващото предизвикателство пред него е последният "Мастърс" за годината в Париж, който започва на 30 октомври.

"Нямах търпение да играя във Виена. Просто имах тежки седмици в Азия, а и в Стокхолм миналата седмица, така че физически не бях подготвен да се състезавам на най-високо ниво. Разочарован съм, но с удоволствие ще се върна във Виена скоро", коментира Григор по повод отказаното участие в австрийската столица .

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови