Джокович: Отправям се към финалите в Лондон с пълна увереност

OFFNews 05 ноември 2018 в 11:57 1304 0

Новак Джокович загуби финала на турнира от сериите "Мастърс 1000" в Париж от Карен Хачанов 5:7, 4:6 и сега сърбинът отправя поглед към Лондон, където от 11 до 18 ноември предстоят ATP Finals в зала "О2". 

Джокера ще опита да изравни рекорда на Роджър Федерер от шест титли на заключителното състезание в британската столица. Освен това той продължава битката с Рафаел Надал за първото място в края на 2018 година. 

"Карен абсолютно заслужи да спечели мача днес. Само поздравления за него. Той е млад играч с бъдеще, но вече е завършен играч. Показа страхотни умения и за в бъдеще ще го гледаме често. Игра много мощно от дъното на корта.

С неговите плоски удари може да ти създаде много проблеми. Това е голямото му оръжие. Цялостно играта му през седмицата беше страхотна. Разбира се, че съм доволен от седмицата.

Спечелих 20 поредни мача и осъществих пет от най-изумителните месеца от годината. Отправям се към финалното състезание в Лондон с пълна увереност - чувствам, че играта ми е на добро ниво.

Сега е време за възстановяване и през втората половина на новата седмица ще започна тренировки. Не искам да говоря затова. Искам да спомена колко добре се представи Хачанов през цялата седмица", каза Джокович.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!