Нови разкрития за убийството на малката Ани в Гърция

OFFNews 29 март 2016 в 13:19 6793 0

Нови разкрития бяха направени за убийството на 4-годишната Ани, която беше убита в Гърция през април миналата година по особено жесток начин.

Те са били направени от екстрадирания в Гърция Назиф Ахмедов, който е приятел на бащата на момиченцето Станислав Бакърджиев, съобщава "Българските новини".

Ахмедов признал, че е живял в дома, където е момиченцето е било убито, а след това и разчленено. Той заявил, че до дома са имали достъп и други двама мъже - 23-годишен българин и пакистанец. Те влизали и излизали, когато си искат и са прекарвали доста време там, тъй като са имали приятелски отношения с бащата на детето.

Назиф Ахмедов, който се намира в затвора Коридалос, отрича да е помагал на бащата на Ани да нареже трупа ѝ.

Заради информацията, разкрита от Ахмедов, ще бъде поискано да бъдат преразгледани резултатите от тестовете на криминалистите. Тогава беше намерена кръв в перваза на жилището и до матрака на 4-годишната Ани, където беше открит генетичен материал на неизвестен човек.

Според гръцките власти Бакърджиев е убил дъщеричката си по особено жесток начин, а след това сам е режисирал мнимото изчезване на детето. В Атина срещу Бакърджиев беше повдигнато обвинение за убийство, след като той и майката на момиченцето бяха задържани в предварителен арест заради открити капки кръв в апартамента им. Тялото на малката Ани още не е открито. 

Пред гръцките власти Станислав заявил, че само нарязал трупа на детето и не го е убивал. Той казал още, че унищожаването на трупа му е помогнал приятелят му Ахмедов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови