Бащата на убитата Ани пред гръцки медии: Невинен съм, търсете Ники

OFFnews 10 май 2015 в 13:40 6209 5

27-годишният Станислав Бакърджиев за пореден път отрече да е виновен за убийството на 4-годишната му дъшеря Ани по особено жесток начин, пише GRreporter.

Бакърджиев даде телефонно интервю от затвора на остров Корфу за гръцката телевизия "Алфа" и сподели, че за да бъде открита истината, разследващите трябва да открият приятеля му Ники.

На въпроса кой е убил Ани, отговорът му е изненадващ,: „Никой!”. И отново повтаря фразата „Това, което се говори, са глупости!”.

Запитан дали ще бъде намерено тялото на малката Ани, мъжът отговори: „Това не мога аз да го кажа, трябва да бъде намерен Николай”. След това Бакърджиев е попитан защо и дали приятелят му го е направил, той отговори: „Не го направи той, но и той има голяма вина”, отговори Станислав.

На 21 април 4-годишната Ани бе обявена за изчезнала в Атина. След бързата работа на разследващите бе установено, че детето е било убито по особено жесток начин.

Срещу бащата - 27-годишният Станислав Бакърджиев, е повдигнато обвинение в убийство, а мнимото изчезване на детето е режисирано от самия него, се казва в официалното съобщение на полицията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!