Португалец е новият треньор на Лудогорец

OFFNews 17 юни 2015 в 13:19 2530 0

Бруно Рибейро

Португалският специалист Бруно Рибейро е новият старши треньор на шампиона на България Лудогорец, съобщават от клуба. Той подписа своя договор след продължителни преговори с президента на клуба Александър Александров и спортния директор Методи Томанов. Бруно Рибейро ще се присъедини към лагера на отбора в Смолян в петък, придружен от двамата си помощници Марсело Чагас и Андрю Смит.

В екипа му влиза и новият треньор на вратарите Милан Стойкович. Свамата испански кондиционни треньори Серхио Марти и Хавиер Рамос, които работят в Лудогорец от началото на миналата година, остават ще продължат да се грижат за кондиционната подготовка на отбора.

Бруно Рибейро е от дълго време в полезрението на ръководството на Лудогорец. За подписа му шампионът на България се пребори с два именити отбора от Острова. 39-годишният специалист се ползва с препоръките на известни имена в треньорската професия и е сред най-обещаващите млади специалисти в Европа. Той стана фаворит за треньорския пост в Лудогорец, след като другият именит кандидат отпадна по семейни причини в последния момент.

Междувременно футболистите на Лудогорец заминаха за Смолян, където ще протече първата част от лятната подготовка. През изминалите два дни футболистите минаха пълни медицински и фитнес тестове под надзора на кондиционните треньори Серхио Марти и Хавиер Рамос.

Отборът изпълнява предварително подготвената програма, която беше одобрена и от новия старши треньор. Както вече ви съобщихме, националите на Лудогорец получиха кратка почивка и ще се съберат за медицински изследвания и фитнес тестове в столицата на 20 юни.

Повече подробности за лятната подготовка на отбора, селекцията, както и плановете на новия старши треньор ще получите на пресконференция в събота (20 юни) от 11,00 ч. в хотел „Кипарис Алфа“ в Смолян.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews