Неофициалните химни на Евро 2016

Английски фенски песни отвяха Давид Гета и Зара Ларсон

OFFNEWS 25 юни 2016 в 22:11 5702 0

Френският DJ Давид Гета и шведската певица Зара Ларсон изпълняват официалния химн на Евро 2016 "This One’s For You". Песента беше представена в средата на май и звучи навсякъде по стадионите във Франция и фензоните, създадени за мачовете от европейското.

Други парчета обаче са в устите на феновете, като всички неизменно идват от Острова. В неофициален химн се е превърнала английската песен "Don't take me home", която феновете на Нюкасъл изпълняват още от 2012 г. Текстът й е лесен, а мелодията лесна за изпълнение дори от музикални инвалиди.

"Don't take me home,
Please, don't take me home.
I just don't wanna go to work,
I wanna stay here, drink all your beer,
Please, don't, please, don't take me home".

Англичаните я разпространиха като зараза сред останалите фенове, на които явно също им допада идеята да си стоят на европейското и да изпият всичката бира на света, вместо да се връщат обратно на работа.
Еврохит стана и ирландската "Will Grigg's on fire", посветена на нападателя Уил Григ, който обаче така и не взе участие в турнира.

Песента е базирана на хита на италианката Gala от края на 90-те години "Freed from desire". Тя дори беше "открадната" от англичаните, които я изпълняват в чест на нападателя на Лестър Джейми Варди.
Последната интерпретация на парчето пък стана истински хит, след като с изпълнението му се нагърби лично легендата Ерик Кантона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!