Кои са евентуалните съперници на Лудогорец в Шампионската лига

OFFNews 17 юли 2015 в 14:12 2037 0

Жребият за третия квалификационен кръг на Шампионската лига отреди победителят от Лудогорец - Милсами (Молдова) да срещне продължилия от двойката Шкендербеу (Албания) - Крузейдърс (Северна Ирландия).

След първата среща Шкендербеу има категорична преднина с 4-1. Вторият мач, в Северна Ирландия, е на 21 юли от 21:45 ч. Любопитен факт е, че в албанския шампион отскоро играе българският национал Венцислав Христов.

Лудогорец от своя страна изненадващо загуби като домакин от Милсами с 0-1 в първия мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига и ще хвърли всички сили за победа в реванша. Той също е на 21 юли, но с по-ранен начален час - 18:00, на стадион "Комплексул Спортив Районал".

Българският първенец със сигурност извади късмет в жребия, тъй като сред възможните съперници бяха и доста по-сериозни имена като Лех Познан и Партизан.

При евентуално класиране напред Лудогорец ще бъде домакин в първия мач от третия квалификационен кръг, който ще се играе на 28 или 29 юли. Реваншите са на 4 и 5 август.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови