Kак глухо и незрящо момче усети духа на Световното (видео)

OFFNews 20 юни 2014 в 18:02 2728 0

Незрящият и глух фен на Бразилия Карлос вече също преживява мачовете от Световното първенство, благодарение на помощта на приятелите си.

Хелио Фонсека де Араухо и Региане Перейра споделиха видео в Youtube на приятеля си Карлос, който е незрящ и глух, но въпреки това е фен на "селесао" и иска да ги подкрепи в мачовете на отбора на Мондиал 2014. 

Тежката съдба на Карлос не му позволява да изрази подкрепата си по друг начин освен с движения.

Хелио и Региане са сглобили за него релефен макет на футболен терен, за да могат заедно с Карлос да преживеят тръпката от домакинството на най-големия футболен форум.



Във видеото е проследен процесът по сглобяването на макета за Карлос, а след това и неговата реакция. Момчето първо преживява церемонията по откриването на Мондиала и впоследствие изглежда видимо щастлив от възможността да усети емоцията от първия мач на Бразилия на Световното първенство заедно с приятелите си. Бразилците започнаха надпреварата с победа 3:1 срещу Хърватия.




Ако имате какво да кажете на тема "Мондиал 2014", може да го направите в новата игра на OFFNews! Направете видео коментар и го качете в OFFTube и може да спечелите Sony Xperia M и Sony Xperia Tablet Z.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews