Берое и Литекс тази вечер в реванши от Лига Европа

OFFNews 09 юли 2015 в 14:48 1568 0

Берое и Литекс приемат днес съответно литовския Атлантас и латвийския Йелгава в мачове реванши от първия квалификационен кръг на Лига Европа. 

Берое има комфортна преднина след победа с 2-0 в Литва. Мачът е с начален час 20:00 ч. на стадион "Берое" в Стара Загора.

Треньорът Петър Хубчев предупреди играчите си да не си позволяват подценяване на съперника в днешния мач и настоя отборът му да играе така, сякаш изостава в резултата. Очаква се треньорът да заложи на същия титулярен състав, който изкова успеха в Клайпеда преди седмица.

Ловчанлии от своя страна ще търсят задължителна победа, след като изпуснаха успеха в последните минути победата при гостуването си в Латвия. "Оранжевите" водеха с 1-0, но допуснаха изравняване след силно хвърлен тъч в наказателното им поле и грешка в защита.

Двубоят е с начален час 20:45 ч. на градския стадион в Ловеч. Очаква се Красимир Балъков да извърши една промяна в стартовите 11 спрямо състава от първия мач като възстановеният Петрус Бумал ще заеме мястото на Румен Руменов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови