Quantcast

Сидеров: Ние сме поробена нация и ставаме все по-зле

Ивайло Анев Последна промяна на 12 ноември 2014 в 10:50 6049 21

Ние нямаме собствена индустрия, ние сме колонизирана поробена нация, която от година на година живее по-зле. Тази картина може да се промени само и единствено с политически средства.

Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на Атака Волен Сидеров.

Той добави, че е било грешка влизането на България в НАТО и ЕС и призова всички народни представители да признаят това.

"Смисълът на лъжата, че сега живеем по-добре, е оправдание на колонизирането на страната и ограбването на индустрията. Борбата срещу комунизма беше борба за съсипването на Русия, а покрай нея - и на социалистическите държави, които да бъдат превърнати в колониални придатъци, отбеляза Сидеров.

„Ние не сме литературен кръжок. Ние сме политици. Когато говорим за прехода, трябва да сме наясно с политическите си виждания“, заяви националистът.

„Присъстващите партии в залата би трябвало да обяснят защо се съгласиха с този преход“, категоричен беше той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.11 2014 в 11:08

Не съм му фен на тоя, обаче се случи така, че гледах видео със същото това изказване и мога да кажа, че направи всички присъстващи в залата на 2 стотинки само за 10-15 минути ... другото интересно е, че по време на речта в залата цареше пълна тишина - всички мълчаха виновно. А най-интересното е, че това изказване е демонтирано и отрязано от всички новинарски емисии, тъй като би могло да събуди мисловна дейност у някои изключително заспали индивиди.
Жалко само, че Болен Лидеров е такъв патологичен лицемер и думите му си остават просто думи, независимо колко истина има в тях.

12.11 2014 в 16:43

Специално за прфесор Блядски и ко
Лошите - Дънди прешъс металс
Приходи 400 милиона
Печалба 200 милиона вурху които плащат данък към бюджета на България
Добрите - ЛУКОЙЛ
Приходи 7 милиарда
Печалба 0
Данъци влязли в бюджета съответно 0
Уволнени български работници 15 000.
Кой ли е робовладелеца?

12.11 2014 в 15:18

Волен никога не е прав, Ганьо. Волен е надупен на знаем КОЙ!Такива като вас Алеко ви е описал с една дума - мекерета!

12.11 2014 в 15:02

Волен е прав, както винаги...

12.11 2014 в 14:37

Волен е прав, но това, че той ги казва тези истини, унищожава цялата им стойност.

Има един Руски професор... Смирнов му е името.... гениален учен в областта на психологията, разработил редица нови технологии, за които на много хора няма да им се вярва, че са реализирани... та този професор казва нещо, което се надявам повече хора да осмислят:

"Не е толкова важно една държава, колко оръжие има или каква икономическа мощ има, най-важното нещо е психологическата устойчивост на народа и."

Ето тук можете да видите малко повече по темата: https://www.youtube.com/watch?v=rXN8i326UfI

И ако тези, които все още могат да мислят разгледат ситуацията в Украйна, Сирия, Либия и България ще видят колко е прав човека.

Войната се води за съзнания, нали господа и дами тролове ;)

Най-тъжното е как се продадоха и малкото истински хора и медии и сега служат на господарите на света, за да полират мозъчета и да ги набраздяват по калъп.

12.11 2014 в 14:28

Тези изказвания на путинския гном аз мога да си ги генерирам на компютъра с една програмка от 2-3 реда. Бъдете така добри да ни занимавате с него само когато извърши нещо по-оригинално от гледна точка на Наказателния кодекс, или ако най-сетне се сетят да го хоспитализират.

12.11 2014 в 14:10

Нация, която слуша чалга, гледа турски сериали и гласува за руски националисти като Сидоров, няма как да не бъде поробена, тъп болен лайньо.

12.11 2014 в 14:09

Факти: ЧЕЗ, ЕОН, Енерго Про, американските собственици на Мариците,Лукойл,Mall, Кауфланд, Билла, Практикер, Метро.Пазаруваме в чужди вериги, оставяме парите си -печалбата отива в чужбина."Дънди Прешъс Метълс" - изнасят златото ни.
Това е най-големия геноцид и 4 национална катастрофа.Скоро
ще изчезнем като траките.

12.11 2014 в 13:35

Само някакви роби го гонят този. Дали е защото той самият е роб?