Нинова към ГЕРБ: Имате раздвоение на личността. Оправете си го!

OFFNews 09 юни 2017 в 13:11 2824 4

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова ГЕРБ да си оправи раздвоението на личността от парламентарната трибуна. 

Нинова имаше предвид, че в изказването си днес председателят на парламентарната група Цветан Цветанов започна с обвинения към БСП, защитавайки програмата за саниране, като припомни времето на Пламен Орешарски и управленията на БСП, които „винаги завършвали с дефицити“, а изказването му завърши с „нашата ръка към Вас е винаги протегната“.

Обръщам се управляващите - ГЕРБ и Обединени патриот. Използвате много странен стил, разделяте на две във всяко свое изказване. В първата част на изказването се лепят етикети крайни и неприемливи, а във втората част подавате ръка да работим заедно. Имате раздвоение на личността. Оправете си го!“, каза Нинова.

Тя подчерта, че БСП е опозиция и алтернатива и ще остане такава докрай. И после, провокирана отново от Цветанов, Нинова поиска ГЕРБ да си извади справка за онези години, в които са управлявали БСП. „Сърдечно пожелавам да постигнете тези резултати, които и ние“, каза тя.

Корнелия Нинова се обърна към народа пряко по телевизията (парламентарният контрол се излъчва от БНТ1). „Това, което постоянно казвате, че Борисов го плаща за хората (визирайки санирането). Не го плащате вие, нито Борисов си го носи от Банкя, това са парите от българския народ – и пенсиите, и санирането, са от техния джоб – за да казвате „ние го плащаме“. Уважаеми, български граждани, предишния мандат на ГЕРБ остави 10 милиарда заем, от вчера правителството взе първия си заем от 200 милиона. Плащате всички далавери с ваши пари и ще плащате дълговете. Към края на мандата вие български граждани ще дължите всеки от вас 16 милиарда заем, натрупани от правителството на Бойко Борисов“, приключи речта си Нинова.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

09.06 2017 в 13:22

Зарежете това. Днес парламентарният контрол беше слаб.
Днес най-голямото, най-яркото и най-очаквано събитие беше гостуването на педероско педепневелиев в педестудиото на педегала по попеденова педевизия!
педероско в педенакафе!
Все едно утре няма да има педепарад, а избори.