МС отново заседава онлайн. След това Борисов качи делегация в хеликоптер без маска

OFFNews Последна промяна на 23 септември 2020 в 11:34 5349 1

Снимка БГНЕС

За поредна седмица заседанието на кабинета се проведе дистанционно. Спазването на физическа дистанция обаче не отказа премиера Борисов веднага след заседанието да качи делегация от чужбина на хеликоптер, а в кабината всички да са без маски.

Кадри от полета пусна самият Борисов в профила си във фейсбук.

"Летим над „Балкански поток“ с първите мъже на Саудитска Арабия", обяви министър-председателят. А на гостите си обясни: "Ще може да пренасяме азерски, американски – откъдето и да докарат, газ на терминалите в Александруполис."

1400 багера и машини, поставящи тръби работят. 3000 работници, похвали се Бойко Борисов и отбеляза пред чужденците, че трябва да кажат „на принц Салман, че България не е равна“.

От месеци Борисов не обявява програмата си за деня и избягва публични прояви в столицата, а напоследък - и в по-големи населени места.

Последно премиерът се появи публично във велинградско село и насред пътен строеж - по трасето на магистрала "Хемус".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15450

1

order

23.09 2020 в 18:12

Абе МУТРОН след два месеца отсъствие няма ли най накрая да се явиш на работното си място... партизанин ли си или си мишка та се криеш в миша дупка и мааш гащи по мандри, полянки и землянки с джипове и хвърчикоптери и трошиш нашите пари!!!°
От кога народа те чака пред работното ти място да ти се порадва!!!
А помниш ли как ни омайваше 2009 г., че ще си плащаш и кафетата, даже... служебна кола няма да ползваш и ще забраниш кортежите в София....
ЛЪЖЛЬО!!!! ОСТАВКА МУТРО!!!!
И за туй вече и песни ти пеят....
Нов хит в нета: Мутри сбогом! Няма вече шкафчета, кюлчета...
https://youtu.be/p3OnlVfCVhg
или
https://youtu.be/A9cWSJcod3o