Кунева: Радан Кънев се опита да попречи на РБ да участва в изборите

OFFNews 05 април 2017 в 10:35 5313 2

Меглена Кунева

Радан Кънев се опита да попречи на Реформаторския блок да участва в парламентарния вот, заяви подалата вчера оставка като председател на Движение "България на гражданите" Меглена Кунева в интервю за Би Ти Ви.

Тя припомни, че Кънев поканил формацията на Орхан Исмаилов при Реформаторите, а в навечерието на парламентарните избори го уговарял "да не се подпише", за да не може блокът да се регистрира за вота. "Но г-н Исмаилов не се поддаде", каза Кунева.

"Това са фактите. Оттук нататък, хайде да четем легендата за съчките и да не правим така, че да има смущаващо низко публично поведение на хората, занимаващи се с политика в РБ", добави Кунева.

В интервюто си тя обяви, че макар и подала оставка, ще продължи да работи за ДБГ. Конкретните си професионални планове тя не сподели. Каза само, че се чувства органически свързана с темите за българското председателство на ЕС и развитието на съюза.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

05.04 2017 в 11:16

От кратуна - кратунки
от маймуна - маймунки!

От психодесен-бесен лгбт-джия само швестерски номера. Не сме изненадани въобще! Даже се сещам как онова мазното, нестимир някакъв си, беше регистрирал "реформаторски блок" като търговска марка на името на куневица още в зората на деформаторите.
На радо швестера не му остава нищо друго освен зда си посипе главата с пепел и да се скрие от обеството в следващите 10-15години както направи другия тъмносин партиен лизач и негов ментор в Драгалевци.

По делата (номерата) им ще ги познаете!