Quantcast

ГЕРБ обеща дарения за църквата и получи благословия

OFFNews Последна промяна на 21 май 2014 в 12:36 2454 6

Бойко Борисов

Старозагорският митрополит Галактион е благословил лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за предстоящите избори за Европейски парламент, съобщават от пресцентъра на партията.

Благословия е получил не само лидерът, но и цялата партия ГЕРБ.

Галактион благодарил на формацията за даренията, за „ремонтирането и строителството на цъкрви и манастири в цялата страна“.

Борисов пък обещал да продължат да подпомагат БПЦ.

„ГЕРБ ще продължи да прави дарения за православните храмове в страната и да полага всички усилия за утвърждаването на християнските добродетели“, казал Бойко Борисов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.05 2014 в 15:10

до № 5: Благодаря Ви за думите,в които виждам и правотата на моето мнение.Старият ми ник беше името ми -Блага,но ще изчакам да минат изборите и да се уверя ,че българите поне малко са помъдрели ,и са се научили да си взимат поука от грешките си.Искам да вярвам ,че е така.Нали знаете-"Хубавото на всяка последна надежда е в това,че след нея следва нова последна надежда..."

21.05 2014 в 14:59

@ 02 и 04. Защо ли е казано"... и лявата ръка да не знае какво прави дясната!"? Този не прави добрини, дори и с чужда пита, а като всеки силно суеверен православен се надява да се откупи. Затова е шумотевицата, затова толкова се кланя на поповете. Дано някой не мисли, че бойко е вярващ християнин. Не Разпети петък, ами конски великден да направи официален празник - пак ще си остане същия и па ще си отиде на мястото, когато му дойде времето.

Госпожо, не си позволявам да Ви уча, но си помислих, че може би е уместно вече да промените псевдонима си.
Оставам с уважение! Лопе де Вега.

21.05 2014 в 14:42

Мисля си и за друго-защо не прави например "дарения"за болните дечица от редки болести,защо не направи дарения за раково болните или за дечицата без родители в домовете/концлагери/,които още не са закрити...Да,ама не!По очебийно е ако направи дарение от субсидията на партията на манастир или църква,там ще бъдат поне 5/пет/ телевизии и поне 50 души от ошашавения електорат ще му викат "браво"прехласнати...И ще получи благословия от някой корумпиран "наместник"божи...така "Бай ГанЮ" прави избори!

21.05 2014 в 14:29

С чужда пита помен прави, "дарителят" Борисов.

21.05 2014 в 14:16

От кога този разбойник е станал такъв християнин?Дали си мисли,че така ще си изкупи греховете,които е натворил с връзките си в подземния свят?Само с едно не съм съгласна-прави дарения от субсидията на пп гЕрб.А тази субсидия им се дава от бюджета на държавата,а бюджетът се формира от данъците на всички данъкоплатци...Защо един път поне не извади нещо от собствения си джоб/трите милиарда ,които миришат на наркотици/?Омръзна ми вече този лисугер,селски хитрец!

21.05 2014 в 13:36

купиха си депутати, купиха си кметове, купиха си медии- време е за попове....