"Човек да не се снима с магнолии и да не го удари топка в окото" (видео)

OFFNews 28 април 2015 в 18:02 15453 12

Премиерът Борисов с магнолиите му

Премиерът Бойко Борисов разкритикува медиите, че са обърнали толкова голямо внимание на снимката с магнолиите му и синината на окото, с която се появи вчера.

"Те по телевизиите се занимават с това, само и само да не се снимам у нас един път. Една седмица се занимават само с магнолиите, врачки и магове... Какво значели магнолиите. Да не се снима човек! Сега вчера ги гледам, че ме ударила една тенис топка в окото и пак… Какво значи това. Ужас! Все едно никой от вас не се е удрял по главата. Това вече е просто... Имам чувството, че и едно пръстче да покажа, после пак една седмица ще правят анализи това пръстче какво значи и на кого съм го размахал", каза премиерът пред журналисти след на откриването на новосъздаденото предприятие за преработка на зеленчуци в село Долна Диканя, област Перник.

На събитието присъстваше и йеромонах Никанор, който обясни, че изграждането на пътя до Гигинския манастир „Св. Св. Козма и Дамян” било лична заслуга на Борисов. 

Двулентовият път от началото до края- от игла до конец- е лична заслуга на премиера Борисов. Аз му казах да е нещо по-малко, но той каза "не", каза йеромонахът.

Той каза още, че когато Борисов посетил манастира за пръв път, колата му се счупила.

"Нека се подиграват, той- Началникът, гледа отгоре кой какво е направѝл", каза премиерът на йеромонах Никанор, след като журналистка го попита дали в манастира ще засадят магнолии.

Думите на Борисов можете да чуете след 8:20 минута:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!