"Човек да не се снима с магнолии и да не го удари топка в окото" (видео)

OFFNews Последна промяна на 28 април 2015 в 18:02 12865 12

Премиерът Борисов с магнолиите му

Премиерът Бойко Борисов разкритикува медиите, че са обърнали толкова голямо внимание на снимката с магнолиите му и синината на окото, с която се появи вчера.

"Те по телевизиите се занимават с това, само и само да не се снимам у нас един път. Една седмица се занимават само с магнолиите, врачки и магове... Какво значели магнолиите. Да не се снима човек! Сега вчера ги гледам, че ме ударила една тенис топка в окото и пак… Какво значи това. Ужас! Все едно никой от вас не се е удрял по главата. Това вече е просто... Имам чувството, че и едно пръстче да покажа, после пак една седмица ще правят анализи това пръстче какво значи и на кого съм го размахал", каза премиерът пред журналисти след на откриването на новосъздаденото предприятие за преработка на зеленчуци в село Долна Диканя, област Перник.

На събитието присъстваше и йеромонах Никанор, който обясни, че изграждането на пътя до Гигинския манастир „Св. Св. Козма и Дамян” било лична заслуга на Борисов. 

Двулентовият път от началото до края- от игла до конец- е лична заслуга на премиера Борисов. Аз му казах да е нещо по-малко, но той каза "не", каза йеромонахът.

Той каза още, че когато Борисов посетил манастира за пръв път, колата му се счупила.

"Нека се подиграват, той- Началникът, гледа отгоре кой какво е направѝл", каза премиерът на йеромонах Никанор, след като журналистка го попита дали в манастира ще засадят магнолии.

Думите на Борисов можете да чуете след 8:20 минута:

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.04 2015 в 10:26

Ако не е искал да му се разпространява снимката ,защо се е снимал,кой го е снимал,и защо е "пусната в пространството"? Правителството може да е слабо ,но "главата" му направо е куха!...Ама не е луд този ,който яде баницата ,а е луд който му я дава...Антоне,освен "лайна" какво друго имаш в главата си?...

29.04 2015 в 09:50

Бокич,това е най-слабото управление и правителство в най-новата ни история.Срам...за българския народ,че избра тези невежи да ни управляват.Некадърник до некадърник...мила моя майно ле...Чакам с нетърпение ...свалянето на правителството...Дано не е с камъни...

29.04 2015 в 00:18

Не се и прекръсти правилно тоя безбожник

28.04 2015 в 19:27

Бойко е прав. Независимо, че е премиер, е човек като всички останали и една снимка с магнолии не би трябвало да става сензация.

28.04 2015 в 19:22

Пак нищо не е разбрал, ама карай, не му е сефте.

28.04 2015 в 18:56

"Човек да не се снима с магнолии и да не го удари ЛЕВА топка в окото"

28.04 2015 в 18:52

Бе вие троловете няма ли да спрете? Оставете хората да изразяват мнението си, никой не иска да чуе русофилските ви лайняни коментари

28.04 2015 в 18:51

Ма само не си бъркай в джобовете. Всички разбрахме, че имаш малка пишка и голям комплекс от това.

:))))

28.04 2015 в 18:49

Лицемер..

28.04 2015 в 18:42

Първо нека се има предвид, че в деня на магнолиите във facebook страницата на ББ бяха използвани над 10 000 мъртви души, които да лайкнат снимката. Също така се коментираше от фалшиви профили, които се разпознаваха по дублиране на съдържанието в тях. От 5 отворени 4 бяха фалшиви! Тук въпросът е - не е ли Бойко желал да се раздуе толкова снимката с магнолиите и не са ли хората прекалено лесни за манипулация чрез фалшивите цифри във фейса? Вижте за пример агенцията на Пеевски ПИК колко фена имат и колко лайка получават -- facebook.com/InformacionnaAgenciaPik . Цифрите стават все по-важни от качеството и не го знам това само аз.