Емигрирах преди 3 години. Благодаря на БДЖ, увери ме, че съм постъпил правилно

OFFNews 09 април 2018 в 19:31 17335 6

Шокиращи снимки на претъпкани вагони с хора в последния почивен ден от Великденските празници се споделят в железничарските фейсбук групи.

Кадрите разбиват на пух и прах кухите обещания на ръководството на БДЖ, че в жп композициите ще има допълнителни места и че пътуването с влак на Възкресение Христово ще е приятно и удобно.

Ето какво е написал авторът на тази снимка:

"Нормално ли е ситуацията от снимката да се случва във вагона на първа класа през 21 век? Нормално ли е след като се знае, че са празници и местата са разпродадени няколко дни предварително да не се пуснат допълнителни вагони. Нормално ли е на касата да ти кажат - систамата не дава места, но вие ще си намерите. Сигурен съм, че това мое оплакване е глас в пустиня и нищо няма да се промени и затова емигрирах преди 3 години. Благодаря ви, БДЖ, че днес ме уверихте още веднъж, че съм взел правилното решение тогава! (Влак Варна-София 09 април 2018 10:55)".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13214

6

XR4

11.04 2018 в 01:32

Аз друго не мога да вдена-защо редовия българин винаги го избива по линията ватници/кравари?!? Света не е черно/бял, мамка му! И ние определено сме в най-цветната част.
ПП.На ревльто написал "донесението" ще задам един въпрос-каква е цената на билета тук и "там"(където са го посрещнали с баница).И какво очаква-на цените на индийски билет да получи немско качество ли?

6145

4

kokoten

10.04 2018 в 13:57

Пич,езика ти е меко казано неподходящ,но все пак се разбира,че си от лизачите на краварите и техните малоумни протежета....само краен идиот може да вярва на глупостите на англичаните....просто човек трябва да запази здравия си разум и да не се подава на идиотии....всеки човек си има пристрастия,но те не трябва да се натрапват по твоя просташки начин.....

6145

2

kokoten

10.04 2018 в 11:08

....така е,човек не трябва да емигрира,а да остане и да се бори с/у герберастката сган,.окрала държавата....В БДЖ има някакъв здрав разум които не позволява да бъде съсипано докрай,но ръководството се бори и накрая ще постигне победа-няма да има БДЖ....