В Русия организират конкурс за красота Мис Хитлер (галерия)

Участничките трябва да са нацистки и да мразят евреите

OFFNews Последна промяна на 19 октомври 2014 в 16:41 7928 14

Една от участничките Алина Воронина.
Една от участничките Алина Воронина.

Руската социална мрежа ВКонтакте организира конкурс за красота Мис Хитлер 2014, в който могат да участват само националсоциалистки, които мразят евреите, съобщават световните медии.

Кандидатките трябва да публикуват своя снимка с нацистка символика, под която да напишат защо "обичат и величаят Третия райх на Адолф Хитлер".

Момичето, което събере най-много харесвания под снимката си в групата "Адолф Хитлер" в руската социална мрежа, печели титлата Мис Остланд и бижу, гравирано с една от любимите нордически руни на Хайнрих Химлер и СС, изработено от компанията Magic Workshop. Наградата за второ място е брошка, комбинираща класическия немски Железен кръст и хералдика от Третия райх.

С над 7 хиляди последователи, групата организатор във ВКонтакте се описва като група на руснаци и украинци, които отдават почит на Хитлер.

Досега в състезанието са се включили поне 14 жени и момичета от Русия и страните от Източна Европа.

Участничката Катя Шкредова от Могильов, Беларус, която се е снимала с нацистка фуражка, казва, че обожава Хитлер, защото е имал смелостта да "експериментира с хора". В същото време Ирина Негребетская от Киев пише под снимката си: "Не забравяйте! Адолф е неговото име, той е нашата вечна раса, той е възнаграден с вечен живот".


Катя Шкредова (вляво) и Ирина Негребетская (вдясно).

Елена Бернатская от Лвов, Украйна, е публикувала 3 снимки за Мис Хитлер, които досега са събрали общо 81 харесвания, а Алина Воронина носи традиционна украинска носия и твърди, че иска ревизионизъм (бел. ред. - различна интерпретация на масово възприетите от историците събития, доказателства и причини за дадено историческо събитие) на Холокоста.


Елена Бернатская (вляво) и Алина Воронина (вдясно).


Екатерина Матвеева от Санкт-Петербург вярва, че "позицията на Адолф Хитлер е гениална и вярна, че всички раси са различни не само по външен вид, но и по интелект". Друга кандидатка - Анастасия Агеева, е написала в профила си в социалната мрежа цитат от Хитлер: "Да не обичаш никого е най-големият дар. Ако не обичаш никого, ти си недосегаем, защото си освободен от най-голямата болка".


Екатерина Матвеева (вляво) и Анастасия Агеева (вдясно).

Според сайта Vocativ правилата за участие са прости:

1. Бъди жена.

2. Бъди нацистка.

3. Бъди жена, която мрази евреите.

4. Бъди член на групата "Адолф Хитлер" във ВКонтакте.

5. Публикувай секси нацистка снимка.

6. Накарай останалите нацисти да харесат снимката ти.

7. Не обиждай снимките на другите участнички.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.10 2014 в 19:06

КОНКУРСЪТ Е ОРГАНИЗИРАН ОТ УКРАЙНА И УКРАИНЦИ,ТОВА ЧЕ Е ВКОНТАКТЕ И ВЕДНАГА РЕШИХА ЧЕ БИЛА РУСИЯ ОРГАНИЗАТОРЪТ.....ЛЪЖЕ СЕ НАВСЯКИДЕ ПО НАШТЕ И ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ

20.10 2014 в 16:48

Социалната мрежа била "руска" та и затова конкурса е руски.
ха-ха-хахххх

Да беше поне конкурс по надпиване, че да хване дикиш мърсолята, дето сте изсипали тук. Пък то - конкурс за красота, при това без мустаци, па от 13 "участнички" 9 окрайненски блядки и по една от останалите републики.

Ето това се казва конкурс:
https://pbs.twimg.com/media/B0XIWI9CIAAq1s6.jpg


БЪРЗАЙТЕ ДА НЕ ГО "иСтървете"!
ха-ха-хахххх

20.10 2014 в 11:56

Безпартиен, вече веднъж се наложи да го обяснявам и затова моля тези, които са го чели за извинение, че повтарям. Практическа разлика няма. Знамената им са червени, а сърцата - черни. Едните искат национален социализъм, т.е. само за тях си, а другите са широки души - искат да ощастливят цялото човечество - интернационален соц. И едните и другите започват под лозунга на Готфрид Федер "Пролетарии от..." и т.н. Това е, което аз съм видял и разбрал. Дано съм бил полезен.
Поздрав!

Колкото до курветата, те не знаят какво правят. Растат в среда, вманиачена по великоруската идея, чиято основа до днес е антисемитизмът.

20.10 2014 в 11:32

Каква е разликата между националсоциализма и социализма на Сталин и всички след него вкл. и в България?Никой не се наема да го обясни на кратко и разбираемо.Това което се вижда като разлика е единствено броя на жертвите.При социализма са много повече.

20.10 2014 в 11:12

Кофа с лайна ще те оправи тебе. Вече е ясно, че женати е като Кончита. И май синът ти зет ти е довел, а?:))

20.10 2014 в 10:50

Извратенянски, ако третият райх се върне, ти ще си първият изгорял в газова камера. Или не! Такива малоумници, като теб са рядкост, затова ще те хвърлят в клетката с мъжката горила. След това ще можеш и ти да участваш в този конкурс с най-секси снимка на задните части, пардон, с най-разпрана снимка на задните части.

20.10 2014 в 02:42

Аууу, червена русия луднала по Хитлер. Щом Хитлер им е любимец, защо мрънкат за ПСВ, като го боядисат в София или, че искаме да го махнем?

След, като те си обичат хитлер и ние можем да мразим руския ботуш.