The Prodigy засега не отменя участието си в "Спирит ъф Бургас"

Борислава Славова 20 юли 2012 в 14:10 1648 0

Снимка: spiritofburgas.com
Снимка: spiritofburgas.com

Нито една група от програмата на "Спирит ъф Бургас", сроед които е и The Prodigy, не е отменила участието си заради атентата в Бургас, съобщи изпълнителният директор на фестивала Стефан Еленков. 

През 1999 г. The Prodigy отмени свой концерт в зала фестивална в началото на май с мотива, че България е несигурна дестинация заради започналата наскоро война в Косово. В крайна сметка те пяха в България на 30 август 1999 г. на стадион "Академик".

Сред останалите изпълнители в програмата са Korn, Sum 41, Sensor и др.

"До момента няма нито едно отменено участие на артист", категоричен е Еленков. Ако евентуално се наложат някакви бъдещи промени в програмата и участията, то те ще бъдат своевременно обявени на официалният сайт на фестивала, уточни той.

Директорът на фестивала апелира хората да не се доверяват на информация, която не е публикувана на сайта или не е официално потвърдена от организаторите на фестивала.

Екипът на "Спирит ъф Бъргас" ще осигури всички условия на сигурност на своите посетители. Те обещаха до няколко дни да обявят конкретните мерки и действия, които ще предприемат.

Тази година на музикалното събитие се очакват над 25 000 фенове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!