Студентка по теология се яви на "Мис Силикон", духовници възроптаха

OFFNews 06 юни 2017 в 10:03 7578 3

Снимка Нова тв

Илона Попова

Преподаватели и духовници от богословския факултет на СУ се обявиха срещу своя ученичка, която решила да участва в конкурса "Мис Силикон". Младата Илона Попова се явила на състезанието и станала трета, а нейната поява там скандализирала мнозина от факултета.

„Дори ми се обадиха да ми кажат да не участвам в предаването, за да не се раздухва темата. Доколкото знам отвореното писмо до медиите и събрата подписка срещу мен са анонимни. Нещо, което е толкова жалко. Писмото е написано по толкова гнусен начин. Те дори са си позволили да цитират Библията. Не съм виждала подобен цирк, не съм знаела, че съм заобиколена от такива хора три години. Наричала съм ги мое семейство”, каза в ефира на Нова телевизия младата миска.

Попова обясни, че един от мотивите ѝ да участва в конкурса е голямата награда - ваучер за козметична интервенция за поставяне на силиконови импланти в гърдите, който миската искала да подари на своя приятелка, болна от рак.

Илона Попова на конкурса Мис Силикон 2017 (първата от ляво) 

„Мис Силикон” не е конкурс за показване на бюст, а е с благородна кауза, а именно да се помогне на жени в нужда. Нито една от участничките не е взела и стотинка за това нещо”, каза още Илона.

„Баба ми е в болница и в момента плаче. Заради тези сълзи ще ги спукам. Това са едни фалшиви псевдоморалисти. Искам да ме оставят намира. Ще си търся правата до последно, защото не съм направила нищо лошо. По никакъв начин не съм уронила авторитета на Богословския факултет или църквата за разлика от някои духовни лица, които мисля, че ги видяхме”, заяви Илона Попова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13507

3

Вижте и фейсбук профила, посмейте се.
"Тъй като отнякъде чух,че съм четвърта от "мои доброжелателки и доброжелатели ",НЕ,МИЛИ МОИ ЗА ВАШ УЖАС СЪМ ТРЕТА! ХАЙДЕ СЕГА ЕДНА СТУДЕНА ВОДА И СИ ЛЯГАЙТЕ!

42249

1

Denis Rizanov

06.06 2017 в 10:29

Наистина много труден избор. Раздвоен съм. Кое е по-лошо за българската духовна общност? Курвите като тази с импланти в г@за и джуките, които сами казват за себе си, че животът им въобще не може да бъде за пример или... онези мазни, долни уроди които се подвизават в педерастките форуми и после ги изтипосват в платеното предаване на гърчавия арменец. При тях е особено интересно, как гнустите лгбт-джии им се кефят вместо да реват, че им нарушават правото на свободен избор. Приемат тези репортажи като своеобразна реклама на извратената си същност. А и е 2 в1 хем реклама, хем удар по Православието.