Стълб с високо напрежение щръкна по средата на нов път (видео)

OFFNews 14 октомври 2016 в 14:19 18371 3

Електрически стълб с високо напрежение се извиси по средата на новоположен асфалт на пътя Славовица - Ветрен. За това съобщава фейсбук страницата Република България.

Според кмета на общината Иван Малинов проблемният електрически стълб е трябвало да бъде преместен отдавна от електроразпределителното дружество, на което е платено за това. За да не спират асфалтирането, от местната власт решили да положат пътната настилка, въпреки стълба.

bTV съобщава, че шосето е затворено със забранителен знак и купчина пръст. Някой обаче е отъпкал пръстта и абсурдният път се използва от шофьорите.

За жителите на Славовица пътят е най-краткият начин за стигане до Ветрен. Алтернативата е обиколният път през Карабунар, откъдето обаче разстоянието се увеличава с 22 километра. 

Пътят Ветрен-Славовица се асфалтира вече 16 години. Последната отсечка от 900 метра е положена преди месец. Дотогава тя е била черен път.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13531

3

Traqn Savov

14.10 2016 в 17:09

Иначе пък щеше да се развали хубавият и прав участък, а на стълба може да се сложи табела "при свети петър"

Само +-сове има, изостря вниманието, представи си, караш си през ноща, и хоп пред теб посредата на пътя изнъква стълб, и ти се събуждаш защото си мислиш че си заспал и сънуваш, действа ободряващо..

Другият + ако ти закъса колата можеш да се закачиш, за стълба..

Още един + ако ти е омръзнал живота, там предоставя възможност хубавичко да се засилиш, и на 5-та с пълна газ да се наджараш като хората, няма са излагаш я с дървета...

12362

2

nickplam

14.10 2016 в 15:01

И до кога така?

12424

1

petrr96

14.10 2016 в 14:55

Това се случва за пореден път и аз наистина не мога да разбера толкова ли са малоумни всички, които правят пътя или просто толкова си могат!
 
X

Подкастът на OFFNews