Слави Трифонов препоръча пицария, успяла да заглуши Стъки и ПИК

OFFNews 24 юни 2021 в 17:15 40001 0

Телевизионният водещ и лидер на партия Има такъв народ Слави Трифонов препоръча на последователите си в социалната мрежа къде могат да похапнат най-вкусните пици. Според него въпросното заведение е точно до входа на полицейското управление на ул. “Раковски” 187 в столицата.

Шоуменът разказа във фейсбук случка, която не е попаднала във фокуса на медийното внимание. Тя се е разиграла пред Първо РПУ по време на разпита на ММА боеца Стъки, който бе извикан да даде обяснения за нахлуването си в Министерството на спорта миналата седмица, придружен от екип на онлайн изданието ПИК, пред което той се самообяви за българския Навални. 

"Тези рупори на свободното слово обаче са имали известни затруднения да направят репортажите си. И тези затруднения дошли от близката пицария, и по-точно от младежа от пицарията, който извадил тонколона пред заведението и започнал да пуска аудиозаписи с нецензурни скандирания по адрес на бившия министър-председател, както и на неговото управление. Странно защо, но присъстващите рупори на свободното слово не показаха цялата картина от мястото на събитието... Както и целия звук", разказва Трифонов и препоръчва храната именно на това заведение.

Ето и текста на цялата му публикация:

Ако сте следели новините по телевизиите и сайтовете, сигурно сте разбрали, че във вторник в Първо районно управление в София на улица „Раковски“ на разпит беше привикан Станислав Недков – Стъки.

Сигурно сте разбрали и че Стъки стана вторият човек в държавата след Марешки, който се самообяви за българския Навални. Направи го именно пред Първо районно. Това вече не е толкова интересно.

По-интересното е, че пред полицейското управление във вторник се е случило още нещо, за което разбрах едва днес. За да отразяват изключително важната за обществото новина за разпита на Стъки, на място са присъствали моята любима Недялко Недялков и Ива Николова от ПИК, както и репортери на Нова телевизия и БНТ. Все медии, благоразположени към предишната власт в лицето на партия ГЕРБ.

Всички тези рупори на свободното слово обаче са имали известни затруднения да направят репортажите си. И тези затруднения дошли от близката пицария, и по-точно от младежа от пицарията, който извадил тонколона пред заведението и започнал да пуска аудиозаписи с нецензурни скандирания по адрес на бившия министър-председател, както и на неговото управление.

Странно защо, но присъстващите рупори на свободното слово не показаха цялата картина от мястото на събитието...Както и целия звук.

И сега сигурно се чудите защо ви казвам всичко това?

Казвам ви всичко това, защото пиците в тази пицария на ул. “Раковски” 187 са най-вкусни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови