На интервю за работа... в Ал-Каида

OFFNews 22 май 2015 в 10:06 7243 0

Преведените на английски документи на Ал-Каида

Освен, че е една от най-ужасяващите терористични групировки, Ал-Каида е компания със "служители", както всички останали. Те имат документи в папки, закачени с кламери. Правят интервюта за работа при тях и въпросите, за да те наемат, не са по-различни от тези, които сме свикнали да чуваме. Поне в общата си част.

Разсекретени документи на ЦРУ показват въпросника, с който Осама Бин Ладен е наемал терористи.

Очевидно, за да станеш камикадзе и член на терористичната групировка, трябва да отговориш на няколко въпроса. Да си социопат и убиец в кръвта си не е достатъчно.

"Искате ли да извършите самоубийствена мисия?", "Каква част от Корана знаете наизуст?", "Били ли сте в затвора?", са само една част от въпросите, които терористите са включили в бланката за кандидат-"служителите" си.

Сред другите любопитни въпроси от страна на отдел "Човешки ресурси" в Ал-Каида са: "С кого да се свържете, ако се превърнете в мъченик?", "Страдате ли от хронични заболявания?".

Последният въпрос, чийто отговор е важен, за да си осигурите работа при терористите, е "Посочете предишните си професии и задължения". Едва ли обаче Бин Ладен чете "препоръките" на бившите ви шефове, за да реши дали техният бивш служител е годен да поеме професията на терориста. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови