Може ли уиски да те вдъхнови да промениш живота си?

ОFFNews 05 януари 2015 в 10:30 14960 1

Може. Или поне в това вярват създателите на Johnnie Walker – уискито, започнало пътя си в малка бакалия в Килмърнок, Шотландия, и завладяло света не само благодарение на своите богати и дръзки вкусове, но и с новаторските си идеи. Постоянният стремеж към развитие е и причината за поредна година марката да ни призовава да продължаваме напред с въпроса „Какво чакаш?“

Тази философия е отразена и в кампанията на Johnnie Walker „Днес е денят“, в която феновете на уискито могат да споделят с какво днешният ден може да бъде по-специален или да почерпят вдъхновение да го направят значим от споделените важни моменти на стотици други хора. Кратка разходка из галерията може да бъде и любопитен поглед в живота и мисленето на българина.

В духа на марката е и голямата награда на кампанията – един от споделилите своя специален момент в приложението ще се наслади на вълнуващо преживяване в света на вкусовете на Johnnie Walker - от класическия Red Label до неповторимия Blue Label. Всичко това – на ексклузивна локация в компанията на 7 свои приятели.

Всеки, взел участие в кампанията до 11 януари, има шанса да спечели уникален KEEP WALKING календар за 2015 година, специално създаден в лимитирана серия от 100 броя.

И ти можеш да участваш, като споделиш своя снимка и послание тук.

Така че, какво чакаш?

Платена публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!